AllroundZorgMaterial

Over Ons

Wanneer u de zorg niet meer alleen kan willen wij graag de zorgen met u delen. Allround zorg werkt met passie voor zorg, en staat klaar wanneer u dat van ons vraagt. Wij spreken verschillende talen en begrijpen uw specifieke en culturele wensen goed. Uw weet namelijk het beste wat u nodig heeft en wij luisteren en denken daar graag met u over mee.

Wanneer wij weten wat u zorgen zijn gaan we meteen aan de slag. Heeft u recht op zorg dan vragen we dat aan bij het Ciz en of uw gemeente. Heeft u al een indicatie dat u zorg mag ontvangen, dan kunnen we gelijk bij u thuis langs komen om de zorg te starten. Bij de intakegesprek worden er afspraken over de zorgverlening gemaakt. Al deze afspraken komen in een zorgmap. Deze map blijft bij u thuis en zal door de zorgverlener gebruikt worden om de zorgverlening te rapporteren.

Missie

De interculturele cliënt zo goed mogelijk helpen, begeleiden, en verzorgen door kwalitatieve zorg op maat te leveren.

Visie

Allround zorg kenmerkt zich door het hebben van kennis van verschillende religies en rekening te houden met verschillende achtergronden. Allround zorg wil het welzijn en autonomie van cliënten bevorderen / stimuleren door het bieden zorg op maat. Dat betekent dat er respect is voor de keuzes van cliënten en er waar mogelijk aangesloten wordt op behoeften en mogelijkheden van cliënten.