Over ons

Allround zorg is opgericht in 2009 en is gevestigd aan de Lindenlaan 5b in Veenendaal in het hart van de wijk. Wij zijn een zorginstelling die huishoudelijke hulp en ambulante zorg leveren. Daarnaast hebben wij sinds 2021 ons eigen begeleid wonen initiatief Klavertje 4 te Hoenderloo.

Allround zorg werkt met passie voor zorg, en staat klaar wanneer u dat van ons vraagt. Wij spreken verschillende talen en begrijpen uw specifieke en culturele wensen goed. U weet namelijk het beste wat u nodig heeft en wij luisteren en denken daar graag met u over mee.

Wanneer wij weten wat u zorgen zijn gaan we meteen aan de slag. Heeft u recht op zorg dan vragen we dat aan bij het Ciz en of uw gemeente. Heeft u al een indicatie dat u zorg mag ontvangen, dan kunnen we gelijk bij u thuis langs komen om de zorg te starten. Bij het intakegesprek worden er afspraken over de zorgverlening gemaakt. Al deze afspraken komen in een zorgplan.

zorg bloem roos

Missie

De zorgvrager zo goed mogelijk helpen, begeleiden, en verzorgen door kwalitatieve zorg op maat te leveren.

Visie

Allround zorg kenmerkt zich door het hebben van kennis van verschillende religies en rekening te houden met verschillende achtergronden. Allround zorg wil het welzijn en autonomie van cliënten bevorderen/ stimuleren door het bieden zorg op maat. Dat betekent dat er respect is voor de keuzes van cliënten en er waar mogelijk aangesloten wordt op behoeften en mogelijkheden van cliënten.

Heeft u behoefte aan goede zorg ?

Neem dan contact met ons op!

Zorg aanvragen klik hier!
allround-zorg-hulp